LANGE TIJD GEEN BERICHT!!!

Inderdaad is er lange tijd geen nieuws op mijn website verschenen. Dit wil echter niet zeggen dat er geen nieuws was. Ik zal het uitleggen. Terwijl ik bezig was met de inzameling ten bate van de hongersnood in Malawi kwam er een kink in de kabel. Bij een jaarlijks bloed- en urine onderzoek kwam te voorschijn dat er problemen met mijn nieren zijn. Hiervoor werd ik doorverwezen naar een internist. Ondertussen bleef ik ijverig geld verzamelen. Omdat ik me prima voelde had ik niet het idee dat het ernstig zou zijn. Latere onderzoeken gaven echter aan dat er wel degelijk iets ernstigs aan de hand kon zijn. Om deze reden moest ik mijn voorgenomen verblijf van 3 maanden in Malawi inkorten tot slechts 4 weken i.v.m. een onderzoek dat de internist niet langer wilde uitstellen. Op 26 juli kwam ik weer aan in Nederland en op 28 juli vond dit onderzoek plaats. Ik zat echt in mijn rats over de uitslag. Zou ik nog wel regelmatig naar Malawi kunnen gaan. Op 3 augustus zou ik de uitslag krijgen. Gelukkig, het onderzoek gaf aan dat er niets ernstigs aan de hand was en toen ik te horen kreeg dat ik met deze chronische kwaal wel honderd zou kunnen worden was ik dolgelukkig. Zeker toen de arts me vertelde dat ik met een gerust hard voor 3 maanden naar Malawi kon vertrekken.  Dit gaat dus ook gebeuren. Zondag 14 augustus ga ik weer voor langere tijd naar Malawi. Een probleem was echter dat ik tijdens mijn afgelopen verblijf van 4 weken niet echt iets heb kunnen realiseren. De tijd was te kort om goede plannen te maken en het zou onverantwoord zijn om een behoorlijk bedrag te investeren zonder er zeker van te zijn dat het ook echt vruchten af zou werpen. Daarom is er met het ingezamelde geld tot nu toe niets gebeurd. Wel heb ik al wel contacten gelegd en voorbereidende gesprekken gevoerd. Dit zal veel helpen als ik weer in Malawi aan de slag ga. En ik kan iedereen vertellen: IK HEB ER ZIN IN! In totaal heeft de actie ruim € 22.000 opgebracht en dit geld staat veilig gestald totdat ik het op een goede en verantwoorde manier kan gaan besteden. Vanaf nu zal ik u van de vorderingen op de hoogte houden. Nogmaal iedereen van harte bedankt die een steentje heeft bijgedragen. Gerrit van Engelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s